adidas Yeezy improve 350 V2 Black Leaked images

Yeezy mania is now in full effect with even a lot more styles confirmed for 2019, which now includes the Yeezy improve 350 V2 Black. Previous triple black colour-ways have been a firm much-loved for fans of the V2 model, with this next iteration set to a be need to have for collectors.

Ez nem az egyetlen Colourway, hogy eksztatikus legyen, de csak tegnap egy kiszolgáló dátuma kiszivárgott a Yeezy javítja a 700 analógot.

A Yeezy 350-esek egy másik tétele érkezik egy ragyogó sötét csomagból a lopakodó Yeezy-ba javítja a 350 V2 ‘Black’ -ot. Ha az utóbbiakról van szó, akkor meg akarja nézni az Instagram legjobb felvételeit!

Annyira kevés kép a Yeezy 350 V2 ‘Black’, nehéz igazán érzi magát erre a közelgő stílusra. hasonló lesz az egyre népszerű “Pirate Black” -hoz, vagy ez a színe a saját ligában áll?!

Ugyanúgy, mint az előző “statikus” és “igazi forma”, ez a 350 látja az átlátszó csíkot az oldalfalon. The chunky Primeknit also opts for a patterned print although it’s hard to notice given the full black uppers.

Ha emlékszel a Yeezy javításra 350 V2 “Bred”, akkor gyorsan észrevenni a hasonlóságot ezzel a közelgő kialakítással. Csakúgy, mint a pár, egy piros színű színű, a varrás a sarokhúzás mentén. Ez az egyetlen színezék hozzáadása másként monokromatikus cipőnek.

Sok ilyen képet kell teljesíteni néhány szkepticizmussal. Amint általában az Instagram-ügyben van, nehéz tudni, mi az igazi és mi nem.

Ez azt mondta, jó, ha valami ötletet kapsz arról, hogy ezek hogyan nézhetnek. Annyira hype a hármas fekete lábbeli számára, ezek minden alkalommal az egyik legjobb eladási yeezys.

Jelenleg nincs megerősített dátum a Yeezy javítására 350 V2 ‘Black’. Maradjon sokkal több frissítésre, és időközben készen áll arra, hogy a Yeezy javítsa a 700 analógot. Ez a következő Colourway, hogy elindítsa az Adidas UK segítségével, szombaton, április 27-én.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *