A Reebok X Sneeze Magazine Club C -ből származó nyereség 100% -át a BLM -nek

adományozzák, amelyet eredetileg májusban terveznek, a közelgő Reebok X Sneeze Magazine Cl Club C végre megkapta a megerősített kiadási dátumot, és biztonságos, és biztonságos. Mondja, hogy számos cipőfej alig várja ezt a párot. A két márka azt is bejelentette, hogy az együttműködésből származó nyereség 100% -át a #BlacklivesMatter Alapítványnak adományozzák.

Kép a Reebokon keresztül
Mind a Reebok, mind a NYC-alapú utcai stílusú magazin kultuszszerű követésekkel rendelkezik, így ez az együttműködési erőfeszítés kötelező az utcai ruházat rajongói számára. A Clean Club C sziluettjét fehér bőrből díszítik, hogy prémium megjelenés és érzés legyen, a fekete részletekkel a dolgok finoman, mégis hatékonyan tartják. A Sneeze neves logója az oldalsó oldalon szerepel, míg a Reebok időtlen márkájú, a nyelvtáblára hímzett.

A lábak alatt egy fehér gumi talpos egység elrejti a csúcskategóriás párnázást, hogy garantálja, hogy ezek a városi szeptemberek egész nap kényelmesek maradnak. A megjelenés kéttónusú csipkékkel fejeződik be, amelyek valóban egy idő alatt ezeket az egyik legjobb Reebok együttműködést teszik!

Kép a Reebokon keresztül
Ha meg akarja rendezni a Reebok X Sneeze Magazine Club C Club -t, akkor számíthat számukra, hogy egy maroknyi eladóra esnek június 11 -én, ezért győződjön meg arról, hogy készen áll -e. Időközben maradjon be az egyetlen szolgáltatóba az összes legutóbbi lábbeli hírhez, amint ez történik! Amíg itt vagy, nézd meg a héten leeső 12 legjobb cipőt.

Kép a Reebokon keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *