Maharishi tiszteletben tartja a Hold újévét a legutóbbi “Év a Water Tiger” kiadásával

, miután ezen a héten bepillantott a kapszuláról, Maharishi hivatalosan elhagyta legutóbbi “Év Tigris éve” kollekcióját. A csökkenés egybeesett a tegnapi hold újévi rendezvényeivel, valamint különféle tigrisstílusokkal és hímzésekkel.

Azok számára, akik nem tudják, éppen a tigris évébe mentünk a zodiákus naptárban. Maga a tigris a harmadik állat a naptárban, valamint számos dolgot szimbolizál, beleértve az állóképességet és a félelem nélkül.

Kép a Maharishi -n keresztül
Természetesen, feltéve, hogy Maharishi hímzés iránti vágya, nem meglepő lehet, ha a ruhadarabokon át a bonyolultan fejlett tigrisek sokféleségét látják. A kapucnis pulóverek, dzsekik, sznopánsok és még a kimonók is megjelennek a kézi gépek hímzett műalkotásaival. Ezek a stílusok lehetővé teszik a dzsekik számára, hogy feltűnő hasonlóságot mutatjanak a keleti divat jelenetben látott sukajan-stílushoz.

A kollekció kiemelkedései tartalmaznak egy fekete egyetemi dzsekit, amely összesen egy kontrasztos fehér tigris háttérnyomattal, egy élénkvörös kapucnis pulóverrel, mindkettővel, valamint a Hood Tiger hímzéssel, valamint egy álcázott kimonóval, hátsó narancssárga részletekkel.

Kép a Maharishi -n keresztül
A teljes kollekciót megvásárolhatják a Maharishi Web Store -ban. Egyéb hírek szerint Cudi fiatalember vezeti Levi legújabb 501 kampányát.

Kép a Maharishi -n keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *