Jamie Reid X Ultimate összejön a 2021 tavaszi COMB -ra

, miután bemutatta a közelgő Nike együttműködését, az Ultimate megkísérelte a közelgő partnerséget a brit lobbistával, valamint a művész Jamie Reid -rel!

Az 1947 -ben született Jamie Reid -t a dél -londoni Croydonban növelték, és végül a Croydon Művészeti Intézetbe ment, ahol elégedett a szexpisztolyok jövőbeli menedzserével, Malcolm McLaren -ba. Ez az oka annak, hogy a duó bemutatja a Suburban Press nevű magazinot, hogy bemutassa a Croydon terület üzleti fejlődésének korrupcióját. Végül Jamie Reid folytatná a Sex Pistol “Never Forn the Bollocks” albumának, valamint olyan népszerű kislemezének, mint például az “Anarchy in the Egyesült Királyság” című albumának.

Kép a végső segítségével
A kezdetben Reid nem tudott fizetni a tipográfiai eszközökért, ezért létrehozta a barkácsolási látványtervek stílusát, amely magában foglalta az újságokból származó kivágások vágását, valamint betűkre és mintákra történő átrendezését. A népszerű váltságdíjas megjegyzése, mint például a betűk, a punk korszakban híres nélkülözhetetlen lett.

A végső 2021-es tavaszra a Reid aláírási stílusát számos elegáns darabra vitték át, beleértve egy egyetemi kabátot, pulóvereket, pólókat, pólókat, és még sok minden mást.

Kép a legfelsõbb segítségével
Védjegy -betűkkel a darabokat agresszív és fényes tipográfiával díszítették, amely olyan szlogeneket tartalmaz, mint például a “Ez az összes Bollocks”, valamint a “Bassza meg”, a színes és az elegáns sziluettek széles skáláján.

Mint általában, azt jósoljuk, hogy ez a Jamie Reid X Ultimate Partnership gyors kiadás lesz, amikor május 6 -án mutat be, tehát értsük meg, ha bármit kezelnek a rendőrökkel! Ne feledje, hogy az ideális ideális zárva tartsa az egyetlen eladónál a legújabb! A kapcsolódó hírekben az Ultimate X Nike Air Max 96 2021 -es kollekció holnap esik le!

Kép a legfelsõbb segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *