Az Air Jordan 1 High OG “pollen”

közelebbi pillantása a fényesebb hónapokkal közelebbről közelebbről, itt az ideje, hogy a Jordan Brand bemutatott néhány kiegészítő színvonalat – és itt az Air Jordan 1 High OG “Pollen” Jön a legjobb! Először az év elején kiszivárogtak, néhány csípést kaptak itt -ott, amelyet az AJ1 rajongók minden bizonnyal képesek lesznek értékelni.

A “Wu-Tang klán” dunk magasra mutató feltűnő hasonlóságot mutatva, amelyet 1999-ben vezettek be, a “pollen” prémium bőrépítéssel büszkélkedhet, és egy lopakodó fekete alapon működik. A dinamikus sárga panelek érkeznek a boka, a sarok és a lábujjakhoz egy kontraszt pop -ra, míg a Nike Swoosh az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken keresztül lő a klasszikus esztétika számára.

Kép a koala_hsh -on keresztül

Kép a koala_hsh -on keresztül
A legendás szárnyas kosárlabdát a gallér körül finoman lefoglalják, és alul egy ropogós fehér levegő középtalp van jelen a kényelem és a párnázás érdekében, amely nem ismeri a határokat. Az egyik fő különbség ennek és a szivárgásoknak a márkaneve a nyelven. Miközben a makettnek volt egy négyzet alakú javítása, amely hasonló volt a “Bio hack” -on találhatóhoz, a kiskereskedelmi pár sokkal szokásosabb megjelenést választ, amelyet az Air Jordan 1 rajongói minden bizonnyal jobban kedvelnek.

Augusztus 21. Az a dátum, amelyet emlékezni kell arra, hogy a Nike Air Jordan 1 High OG “Pollen” -ben kívánja a személyes gyűjteményét! Mondja meg nekünk, ha idén később megbeszélheti ezt a színút, és amíg itt vagy, akkor is besurranhat az Air Jordan 1 High OG “Seafoam” -on!

Kép a koala_hsh -on keresztül

Kép a koala_hsh -on keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *