Air Jordan 13 Méretezés: Hogyan illeszkednek?

Annak ellenére, hogy az Air Jordan 13 az egyik leginkább alulértékelt Jumpman sziluett, valószínűleg az egyik legszélesebb pár is. 1997 -ben nagy debütálva az AJ13 -ot hét színben vezették be, beleértve öt nagy variációt és két mélypontot. Noha a híres modell majdnem három évtizedes, általános kialakítása nagyjából változatlan maradt, figyelembe véve ezt – ez a bizonyság, hogy mennyire időtlen.

A Jordan 13 óriási lendületet kapott Michael Jordan utolsó szezonjában Chicagóban, mivel a cipő volt, amelyet viselt, amikor megnyerte a hatodik és a végső NBA címet. Ez volt a pár is, amelyben Denzel Washington a lábán volt, amikor a Spike Lee’s Got Game 1998 -ban szerepelt, és folytatta a 2013 -as “fekete lábujj” inspirálását.

Úgy gondoljuk, hogy minden súlyos cipőfejnek legalább egy pár AJ13 -at kell tartalmaznia a napi forgásban, tehát ha párot szeretne kapni, akkor összeállítottunk egy praktikus méretű útmutatót, hogy segítsen megtalálni a lehető legnagyobb mértékben. Az egyetlen beszállítói csapat visszajelzésével itt vagyunk, hogy válaszoljunk az összes kérdésre. Melyik cipőméretet kell kapnom? Kényelmesek? Viselhetem őket mindennap? Ha kíváncsi vagy ezeknek a dolgoknak, akkor ez a Nike Air Jordan 13 Size Guide, amelyet most ideális el kell olvasnia!

Air Jordan 13 – Hogyan illeszkednek?

Fit: Általában az Air Jordan 13 igazi a mérethez (TTS), ezért ügyeljen arra, hogy megkapja a normál méretét.
Kényelem: A Jordan 13 nagyon kényelmes, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységet végez.
Vigyázzon: Az AJ13 tisztításához használjon lágy, tiszta és meleg, szappanos vizet, és körkörös mozgással járjon.
Stílus: A 13 -as évek nagyon sokoldalúak, ezért rázza meg őket, amit csak akar.

Air Jordan 13 – Mit gondol a termékszakértőink

Kép napi jordanok segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Adam – Hírek vezetője

“Az összes színvonalból a kedvencem a” Flint “-nek kell lennie. Vagy ez, vagy a” Kínai újév “2020 -tól”.
A Jordan 13 nagymértékben fut?
Egyáltalán nem! Azt mondanám, hogy az Air Jordan 13 megfelel a mérethez. Különösen nagy lábaim vannak, de még mindig tökéletesen megfelelnek a TT -knek. Az összes színvonal közül a kedvencemnek a “Flint” -nek kell lennie. Vagy ez, vagy a “kínai újév” 2020-tól. Csak nem tudja legyőzni az összes CNY-ihlette részletet.

Kényelmesek?
Kétségeim voltak abban, hogy az AJ13 kényelmes -e vagy sem, mivel ezek meglehetősen vastagnak tűnnek, összehasonlítva az olyan mintákkal, mint az Air Jordan 1. A cipő kialakítása tökéletesen kiegyensúlyozott, így meglepően könnyű.

Hogyan stílusolod őket?
Mindig hajlamosak vagyok egy sokkal több utcai ruházat hangulatot választani a jordanokkal, ezért a 13 -as -t túlméretezett kapucnis pulóverrel viszem, majd párosítom néhány rakománynadrággal. Nem igazán számít, hogy milyen márkát keresel, de manapság nagyon sok képviseletet ringattam.

Hogyan tisztítja őket?
Ez valóban attól függ, hogy van -e a színe, de általában csak meleg szappanos vizet és puha tisztaságot használok csúnya jeleknél. Óvatosan alkalmazom a tisztítást, és az óramutató járásával megegyező irányban körkörös mozgással körülbelül tizenöt -húsz másodpercig, és ennek meg kell tennie a trükköt.

Kép a célvonal segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Raph – tartalomíró

“Félig profi kosárlabdázó vagyok, és az AJ13 a legjobb a legkeményebb játékokhoz.”
Hogyan illeszkednek?
Ha azt akarja, hogy az Air Jordan 13 -at megcélozza, akkor győződjön meg arról, hogy a méretre hű. Még a felfelé vagy lefelé felfelé vagy lefelé is befolyásolhatja az illeszkedést, ezért válassza azt a méretet, amelyet általában vásárolna.

Kényelmesek?
Ha tudod, akkor tudnád, hogy a New Balance minden idők kedvenc cipőmárkám, de ha valami mást kellene viselnem, akkor valószínűleg az Air Jordan 13. félig szakmai kosárlabda játékos vagyok és Az AJ13 a legjobb a legnehezebb játékokhoz.

Hogyan stílusolod őket?
Úgy gondolom, hogy a 13 -as évek a leginkább sokoldalúbb párok, amelyeket Jumpman valaha is leesett, így bármit hordok. A szüreti túlméretes ruháktól kezdve a Pangaia jelenlegi darabjaiig, őszintén szólva nem hibázhat.

Hogyan tisztítja őket?
Szerencsére még nem kellett megtisztítanom az enyémet, de ha ez az alkalom kialakul, akkor csak hideg mosással dobom be őket a mosókészítőbe, és az ujjaimat keresztezik.

Kép az egység révén
Int’l szállítás

Többet látni

Air Jordan 13 – Amit tudnod kell

Kövesse, mit gondol a termékszakértők, és a legjobb méretet kapod! Az Air Jordan 13 feltétlenül az egyik leghíresebb Jordan márka cipő, amelyet valaha készítettek, és bár nem olyan népszerűek, mint az AJ1 és AJ4 itt az Egyesült Királyságban, őrülten hihetetlen felügyeletek. Az év hátralévő részében és azon túl sokkal több színvonalával láthatjuk, hogy ezek a gyorsan az év egyik legnépszerűbb jordanjává válnak – először itt hallottad!

Általánosságban elmondható, hogy a Nike Air Jordan 13 megfelel a mérethez, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a normál méretét választja! Sokkal több színvonal érkezik nagyon hamar, tehát tartsa zárva az egyetlen szállítónál, hogy a lehető legjobb esélyt kapjon!

Ügyeljen arra is, hogy chec isK az alábbiakban az alábbi méretű útmutatóinkat, a legjobb ötletek és ajánlások a méretre, a stílusra és még sok másra:

Air Jordan 1 méretű útmutató
Air Jordan 2 méretű útmutató
Air Jordan 3 méretű útmutató
Air Jordan 4 méretű útmutató
Air Jordan 5 méretű útmutató

Kép Hanzuying segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *