A Nike Air Max 90 OG “Infraved” márciusban visszatér a jövő hónapban

, arról számoltunk be, hogy a Nike Air Max 90 OG “Infraved” idén visszatér. A sziluett 30. évfordulójának ünneplésével ez örökre minden idők egyik leghíresebb cipője lesz, és itt van minden, amit tudnod kell.

Kép Nike segítségével
A tiszta, fehér háló alapra épülve vajas szürke velúr megragadja a levegő felső felét 90 og, míg az alsó felét matt fekete bőrbe öltözik. Az “infravörös” ékezetek leereszkednek a szemlélekre és a sarokjelzőre annak a klasszikus megjelenésért, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk, míg egy sötét szürke swoosh az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken lő.

Természetesen nem beszélhetünk erről a cipőről anélkül, hogy megemlítenénk a tiszta vágott Nike Air középtalpot, amely láb alatt ül. Bármennyire is kényelmes, ez továbbra is az egyik legjobb párnázási technológia, amelyet valaha is a mai napig készítettek.

Kép Nike segítségével
A teljes családi méretekbe esve a Nike Air Max 90 OG “Infraved” november 9 -én tér vissza. Mintha ez nem lenne elég izgalmas, a pletykák szerint a “fordított infravörös” verzió mellett is esnek, bár ezt még hivatalosan is meg kell erősíteni. Tudassa velünk, mit gondol erről, és a kapcsolódó hírekben a DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” 2004 -től visszatér!

Kép Nike segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *