A New Balance 990v3 “Made 990” egy szokásos szürke színben jelenik meg

. Nincs sokkal több elutasítás, hogy a Boston Footwear Powerhouse New Balance megállíthatatlan, amikor a kiadásokra vonatkozik, és az egész utcai ruházat jelenetét nagyhengeres párokkal uralja. Nem csak a kollabákkal, ugyanakkor a Gr -átadások is. Ami a legfrissebb ajánlatot illeti, a New Balance 990V3 “Made 990” a márka nemrégiben elindított “Made verzió sorozatának” folytatása, amely utal a sziluett korai napjaira, az NB990-től kezdve.

A 990V3 jól megalapozott egy kultuszot, amely a piacon szerepel a Joe Freshgoods, Ronnie Fieg, valamint a Levi Strauss segítségével, tehát nem meglepő, hogy ez már sorban áll a “verzió sorozat” kezeléshez.

Kép New Balance segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

A modell normál velúrja, valamint a sarok és a lábujjak hangsúlyozása egy ismerős szürkeárnyalatos színt élvez a hagyományos megjelenés érdekében, míg a domináns márkaépítés a kontrasztos piros színben, beleértve a “3. verzió” -ot, azonosítja a gallérra. Az apa által jóváhagyott cipők véglegesítése a sarokklipek, a hátsó régió körüli extra új egyensúlyi témák, valamint az Encap párnázott középtávú rendszer.

Nem kételkedünk abban, hogy a New Balance nehéz rajongói elhaltak-e a New Balance 990v3 “verzió sorozat” megkísérelésében, ezért ügyeljen arra, hogy megvizsgálja velünk a jelenlegi New Balance-kiadás dátumát. Hasonló hírek szerint a New Balance 1400 “acélkék” egy Made in USA átalakítását kapja.

Kép New Balance segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Kép New Balance segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *