A Nike “Día de Muertos” 2020 -as kollekció feltárja

, amikor a mexikói Día de Muertos a sarkon jelenik meg Egy olyan esemény, ahol a háztartás és a barátok összegyűlnek, hogy szem előtt tartsák azokat, akik meghaltak, a mexikói nem a boldogtalanság napjának tekintik, hanem az életük megünneplésére.

Négy legendás sziluettből, beleértve az Air Jordan 1 -et, a Blazer Mid -et, az Air Max 90 -et, valamint a hajnali típust, mindegyik pár sárga öltéssel díszítve, mint a szokásos mexikói körömvirág számára, a kifejezés mellett. ” Para Mi Familia “, amely valójában spanyolul megegyezik a” családom számára “.

Mindegyik pár befolyásolja a Día de Muertos során alkalmazott oltárokat. Az AJ1 lila és fehér színkombinációval büszkélkedhet egy repedt Nike Swoosh -val az oldalsó és a medialis oldalsó panelek mentén, míg a Blazer sokkal nagyon kevés esztétikát választ, teljes élénk színű díszítéssel, amelyek minden bizonnyal megfordítják a fejeket. –

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével
Senkinek a gondolatában nem kérdés, hogy az AM90 a legszínesebb a tételből, amelyet a szokásos minták sokfélesége, valamint a nap vibrációjának megmutatása. Amellett, hogy mindent lekerekít, a D-törés típusa új szintre helyezi a dekonstrukciót, látható varrással, valamint az átlátható illesztéssel.

A Nike Mexico -ban elérhető a Nike “Day of the Dead” 2020 -as kollekciója, amely október 15 -én jelenik meg a világ minden tájáról. Értsük meg, hogy melyik párot érzel a legjobban, valamint a kapcsolódó hírekben, a Nike “Naija” nigériai labdarúgó kollekció továbbra is elérhető!

Kép Nike segítségével

Kép Nike segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *