Közel a Matthew M. Williams X Nike Joyride CC3 szetterrel

, miután a hónap elején bepillantottunk, most már közel állunk és személyesek vagyunk a Matthew M. Williams X Nike Joyride CC3 szetterrel. Az Alyx Studio alapítójának legújabb SWOOSH kollaborát két monokróm színben kínálják, beleértve egy fekete változatot, valamint egy szürke párot.

A Techwear ihlette, az MMW Joyride CC3 szetter teljes háló felső részével rendelkezik, prémium bőr elemekkel, amelyek a boka régió körül szerepelnek. A burrito nyelv, valamint az aszimmetrikus kötő rendszer rendkívül korszerűsített esztétikát eredményez, míg az egyedi lyukasztó lyukszerű húzófülelők a nyelven, valamint a sarok a cipő avantgárd megjelenést és érzést is biztosítanak.

Kép a vége. Ruházat

Kép a vége. Ruházat
Az alábbiakban a Williams legújabb fejlesztése a Nike legújabb Joyride párnázási rendszerét használja, több száz apró TPE gyöngyöt tölt fel a középtalp kényelme érdekében, valamint a párnázást, amely nem különbözik a mástól. Ezeket egy jeges kék egységen belül helyezkednek el egy kontraszt pop számára.

A december 5 -én esett le a Matthew M. Williams X Nike Joyride CC3 -nak, hogy nem szabad kihagyni, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen szállítónál zárva tartsa, és folyamatosan frissítjük Önt, valamint a TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, valamint a TÁRSASÁGOK!

Kép a vége. Ruházat

Kép a vége. Ruházat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *